Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020

Είναι απαράδεκτο να χάνει τη θέση εργασίας του ραδιοφωνικός παραγωγός ο οποίος δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να αναφέρει δημόσια τα προβλήματα λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας και συμπεριφοράς των αστυνομικών που όλοι γνωρίζουμε, τουλάχιστον όσοι δεν εθελοτυφλούμε.

Η απόλυση του ραδιοφωνικού παραγωγού έγινε κατόπιν υποδείξεως της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών της Λάρισας και το σκεπτικό των υπευθύνων του δημοτικού ραδιοφώνου δεν τους τιμά καθόλου.

"Ο εν λόγω μουσικός παραγωγός ως εθελοντής συνεργάτης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Λάρισας ανέλαβε εδώ και έναν χρόνο εκπομπή με μουσικές επιλογές. Ο ίδιος επέλεξε να καταχραστεί της φιλοξενίας, μετατρέποντάς τη αυθαίρετα σε εκπομπή πολιτικού σχολιασμού και μάλιστα αξιοποιώντας το μικρόφωνο ενός δημόσιου μέσου, για έναν μονόλογο προβολής των προσωπικών του απόψεων για την Ελληνική Αστυνομία. Κατόπιν αυτών, από αυτή τη στιγμή, καταδικάζοντας την ενέργειά του, θέτουμε αυτόν εκτός του δυναμικού των συνεργατών του Δημοτικού Ραδιοφώνου".

Είναι προφανές ότι επιδιώκουν μια χώρα με καταθλιπτική και διατεταγμένη ομοφωνία, μια χώρα που δεν θα θυμίζει και πολύ μια ζωντανή δημοκρατική κοινωνία, σαν κι αυτή που θεωρούσαμε αυτονόητο πως έχουμε πια κατακτήσει στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης, αλλά μια ανάπηρη δημοκρατία της μίας άποψης, μια κοινοβουλευτική δικτατορία τύπου Όρμπαν. Και, δυστυχώς, αυτό το δείγμα γραφής δεν είναι το πρώτο, ούτε θα είναι το τελευταίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου